Home Zgjodhëm për ju. BUZËQESH

BUZËQESH

 
Buzëqesh kur ulesh pranë familjes, sepse ka shumë njerëz që e dëshirojnë këtë.
Buzëqesh kur shkon në punë, sepse ka shumë njerëz që ende kërkojnë punë.
Buzëqesh, sepse gëzon shëndet të mirë, ka shumë të sëmurë që do ta blinin atë me çmimin më të shtrenjtë.
Buzëqesh, sepse je i gjallë dhe furnizohesh, kur shumë të vdekur e dëshirojnë kthimin në jetë që të bëjnë vepra të mira.
Buzëqesh, sepse ti ke një Zot që i lutesh dhe e adhuron, kur të tjerët adhurojnë lopët.
Buzëqesh, sepse ti je ti, ti je ai qe shumë të tjerë mundohen të jenë si ti.
O Allah, ty të takon falënderimi ashtu siç duhet te të takojë, për madhërinë e forcës Tënde dhe lartësimin e fytyrës Tënde.
Mustafa Mahmud, Allahu xh.sh e mëshiroftë

 

 

Previous articlePas vështirësisë vjen zgjidhja
Next articleMëshira e Allahut mbreti dhe i urti