Behgjet Pacolli ka dhënë mbi 15 milionë euro donacione vetëm gjatë vitit 2017

0
305

Behgjet Pacolli ka dhënë mbi 15 milionë euro donacione vetëm këtë vit

Sipas këshilltarit tij, Naim Murseli, Zëvendës Kryeministri i Kosovës Behgjet Pacolli jep mbi 15 milionë euro donacione vetëm brenda 2017, në fusha të ndryshme si në shëndetsi, sport, kulturë, mirëqenie sociale e tj.

Pacolli poashtu ka dhënë kontribut të veçantë në ndërtimin dhe rindërtimin e shumë xhamive në trojet shqiptare.

Allahu ia shtoftë begatitë!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here