Ata jane fitimtaret | Mjeksia Islame

0
357

Allahu i Madheruar thote :
” Le te jete prej jush nje grup i cili therret ne te miren, urdherojne ne pune te mira dhe ndalojne prej puneve te keqija, dhe ata jane fitimtaret!”

Muhamed bin Abdul-Letiif Ali Shejh ka thene:
“Dijeni se urdherimi ne pune te mira dhe ndalimi prej puneve te keqija nuk eshte shkak per nderprerjen e furnizimit dhe as per afrimin e vdekjes, por perkundrazi eshte shkak per zgjatjen e jetes se begate dhe per shtimin e furnizimit, kush eshte i tille do te kete begati dhe do te jete i ruajtur nga te keqijat dhe do ti largohen atij semundjet dhe cfare e mundon. Kryejinini sa me mire detyrat e Tij do tju plotesohet mbi ju miresia dhe do te jeni mbreteruesit e xheneteve.
(Dureru Sunij-jeh14/313).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here