7 simptoma të syrit të keq dhe hasedit (smirës,xhelozisë)

0
977

7 SIMPTOMA TË SYRIT TË KEQ DHE HASEDIT (SMIRËS,XHELOZISË)

Paraqitja e sëmundjeve të ndryshme të rezikshme
Shytpje mbi vetulla
Plogështi e jashtëzakonshme
Rënie shpirtërore
Mossukses në mësime apo në punë
Hapja e gojës gjatë dëgjimit të Kur’anit posaqërisht gjatë dëgjimit të kaptinës el-Felek dhe En-Nas
Gogësim
Verejtje verejtje..lidhje me simptomat…

Nuk është kushtë që të mblidhen të gjitha simptomet për të aluduar se personi është i sëmurë,por shumicën e tyre,dhe nuk është kusht se nëse dikush posedon dicka nga këto simptome të jetë i sëmurë nga xhinët,msyshi,xhelozia apo sihri.

Vërejtje !!!

Këta simptome janë të njohura pas studimit të cështjes dhe kërkimit,dhe nuk ka argumente nga
Kur’ani dhe Sunneti,për këtë ka që janë qëlluar dhe ka që janë gabime,si cdo fjalë e njeriut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here