Home Zgjodhëm për ju. 5 errësirat që do kaloi njeriu

5 errësirat që do kaloi njeriu

Errësirat janë pesë dhe secila nga to ka nga një dritë ndriçuese:
1. Mëkatet janë errësirë , kurse drita e tyre është
pendimi.
2. Varri është errësirë, kurse drita e tij është
namazi.
3. Peshorja në Ditën e Kiametit është errësirë, kurse
drita e saj është fjala la ilahe il-lAllah.
4. Ura e Siratit është errësirë , kurse drita e saj
është bindja.
5. Ahireti është errësirë, kurse drita e tij është vepra e mirë.

Suad Shabani

Previous articleSi vijnë meleket tek ju
Next articleProvo te jetosh nje dite si Ebu Bekri