Home Zgjodhëm për ju. Sheh ëndërra erotike , je i pamartuar,bën zina(mardhënie intime jashtë martesore) ?...

Sheh ëndërra erotike , je i pamartuar,bën zina(mardhënie intime jashtë martesore) ? Kjo është për ty

Sheh ëndërra erotike , je i pamartuar,bën zina(mardhënie intime jashtë martesore) ? Kjo është për ty
Kjo eshte per ty qe sheh enderra erotike shpesh ….

Sheh ëndërra erotike , je i pamartuar,bën zina(mardhënie intime jashtë martesore) ? Kjo është për ty.
Per ty qe nuk mund te martohesh.

Per ty qe e tradhton gruan apo burrin.

Per ty qe ben mardhenie intime me femra (me burre) jasht martesore (niqah).

Per ty qe nuk don me u martu.

Vendosi kufjet dhe degjoje me vemendje mundesisht me sy mbyllur.

Previous articleSheh ëndërra erotike , je i pamartuar,bën zina(mardhënie intime jashtë martesore) ? Kjo është për ty
Next articleMagjia mund te shkaktoje semundje si sterilitetin e femrave dhe impotencën seksuale të meshkujve, kancer, hemofili, diabetin, ujë në mushkëri, humbjen e flokëve , ekzemë psoriasisin