Home ArgËtim Nuk është pastruar qe 60 vite

Nuk është pastruar qe 60 vite

 

Agjencia iraniane e lajmeve “IRNA” shfaq imazhet e një iraniani  80 vjeçar i cili nuk është pastruar për 60 vjet.
Quhet Amu Haxhi,  jeton në një fshat në provincën  Dzjah Dherm në Iran.

Ai ushqehet me kafshë të ngordhura, dhe pasuri më e shtrenjtë e tij është një gyp metalik 3 inç në diametër, dhe në të vë mbeturina të kafshëve dhe i tymos. Jeton në një kasolle prej guri që ia ndërtoi një fqinj i tij.

Kur ai ndien të ftohtë vesh një kapelë në kokë dhe pi shumë cigare në një kohë.

ir1

 

ir2 ir3 ir4

Previous articleThonë se elefantët nuk harrojnë, por devet ia kalojnë
Next articleIntervista me prindëritë e Diamantit, i ramë dëshmorë në Siri