Mjeksia Profetike

Mjeksia Profetike

MOST COMMENTED

A e dini: Pse qan fëmija i porsalindur?

Përgjigje: Lavd-falënderimi i takon Allahut ndërsa lavdërimet dhe bekimet e Allahut qofshin mbi Muhamedin alejhi selam Fillimisht këshilloj vëllezërit dhe motrat besimtare të mos harxhojnë...

HOT NEWS

error: Content is protected !!