Mjeksia Bimore

Mjeksia Bimore

MOST COMMENTED

Pse feja Islame u quajt me këtë emër?

Pyetje: Pse feja Islame u quajt me këtë emër? Përgjigja: Sepse ai i cili hyn në këtë fe, i është nënshtruar Allahut dhe ia ka...

HOT NEWS

error: Content is protected !!