Kosova

Kosova

MOST COMMENTED

Kallja e cigares: 200 milionë euro në vit lënë kosovarët për...

Nga Bashkim Kastrati Konsumi i duhanit vazhdon të jetë i lartë nga qytetarët e Kosovës dhe nga ky konsumim kemi dy pasoja kryesore, ato shëndetësore...

HOT NEWS

error: Content is protected !!