Kjo është #dashuri!

0
376

Një grua thotë: pas 18 viteve martesë dhe përgatitje të ushqimit, në fund bëra darkën më të keqe në jetën time. I pjeka për së tepërmi zarzavatet, e djega mishin dhe e kriposa tepër sallatën.
Burri im heshti gjatë tërë kohës që hante darkën.
Kur fillova të lajë enët e darkës, ai më erdhi nga mbrapa dhe më përqafoj dhe më puthi në ballë.
E pyeta: pse po më puth?
Tha: sonte paske gatuar ushqimin si një nuse e re, andaj mendova se duhet të sillem me ty si me një nuse të re.
A nuk ka nevojë gruaja jote për këtë romancë për të përmirësuar gabimet e saja në vend se ta shajmë dhe ofendojmë?!
(Nga hoxhë Bekir Halimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here