Home Zgjodhëm për ju. Ju kujtohet kjo foto! Njihuni me njeriun i cili e bëri këtë...

Ju kujtohet kjo foto! Njihuni me njeriun i cili e bëri këtë foto (FOTO)

Sigurisht se “Bliss” ju kujtohet posa ta shihni, pasi është fotografia më e famshme në botë.

Ajo është piktura e famshme e Microsoft Windows XP dhe pothuajse e gjithë bota e njeh atë.

Por, ajo që mund të mos e dini është fotografi i cili e bëri këtë fotografi të famshme, Chuck O’Rear, transmeton Gazeta Express.

21 vite më parë, O’Rear u ndal diku përreth autostradës “Sonama” në Kaliforni, SHBA, i nxori kamerat e tij dhe e bëri fotografinë “Bliss”.

Ai tha: “Së shpejti do bëhem 76 vjeç dhe e kuptoj se sa shumë ka rëndësi në jetën time fotografia ‘Bliss’ e Microsoft.

Si fotografi i fotografisë më të shikuar në histori, kam shijuar çdo minut të famës”.

Previous articleAI QË E BËN KËTË VEPËR I PLOTËSOHET LUTJA !!
Next articleRufki Suma i përgjigjet kryeministrit Haradinaj: Nuk e pi alkoolin dhe nuk kam kohë të festoj (Video)