Home Zgjodhëm për ju. Bujar Ramadani – Fukaraja (Official Video HD 2018)

Bujar Ramadani – Fukaraja (Official Video HD 2018)

Interpretoi: Bujar Ramadani
Teksti & Melodia: Bujar Ramadani
Skenar: Mergim Gashi
Studio: Afrim Idrizi
Aktorët: Xhelal Fera – Amdi Veliu – Sulltan Kurtisi – Zylfi Ajeti Kamera & Montazhi: Ramiz Fetahu

Previous articleEngjelli Israfil dhe Dita e fundit ne kete Bote (Dita kur do ti Fryhet Surit)
Next articleURTËSIA E PROFESORIT: SI TA JETOSH JETËN TËNDE?