Akide

Akide

MOST COMMENTED

Nga perlat e shkenctareve te vjeter

Shkenctaret e mjeksise dhe shfrytezimi i kohes… Alaudin ibn Nefisi nga njohësit e medhej musliman te mjeksisë, tregon për veten e tij dhe thotë: Kur dëshiroja...

HOT NEWS

error: Content is protected !!