Home Zgjodhëm për ju. A E Dini Ciat Janë 4 Krijesa Të Xhenetit Që Aktualisht Ndodhen...

A E Dini Ciat Janë 4 Krijesa Të Xhenetit Që Aktualisht Ndodhen Në Tokë Dhe Janë Të Prekshme Prej Njeriut ?

Janë katër krijesa të Xhenetit që aktualisht ndodhen në Tokë dhe janë të prekshme prej njeriut.

1. Guri i zi në Qabe. I cili është nga gurët e Xhenetit. Ka zbritur në tokë dhe i është dhënë Ibrahimit a.s për ta vendosur në këndin e Qabes.
2. Mekami i Ibrahimit. Është vendi ku Ibrahimi e përdori si mjet për të lëvizur lart dhe poshtë gjatë kohës që ndërtonte Qaben.
3 dhe 4. Lumenjtë Nil dhe Eufrat. Janë dy lumenj që në të vërtetë burimin e kanë jashtokësor. Ata burojnë nga rrënjët e pemës “Sidretu Munteha”.

Përgatiti:Eduart Thartori

Previous articleA e dini: Pse qan fëmija i porsalindur?