C`farë është Sadakatul Fitër ?

C`farë është Sadakatul Fitër ?

Jul. 24 | Sadakatul Fiter, është quajtur me këtë emër sepse ajo bëhet obligim pasi qe Muslimani ta mbaroje agjërimin, dhe vazhdon ky obligim derisa te shkoje ne Musal-la (vendi... Lexo me shume »

Hec e ha bukë të bleme…(lexo se si bëhet buka)

Hec e ha bukë të bleme…(lexo se si bëhet buka)

Jan. 22 | Kur ta lexoni këtë informacion, do t’ju gërditet edhe buka e bardhë! Pa marrë parasysh etiketat në paketimet dhe leximin e kujdesshëm të përmbajtjeve, ekzistojnë... Lexo me shume »

Nuk është pastruar qe 60 vite

Nuk është pastruar qe 60 vite

Jan. 9 |   Agjencia iraniane e lajmeve “IRNA” shfaq imazhet e një iraniani  80 vjeçar i cili nuk është pastruar për 60 vjet. Quhet Amu Haxhi,  jeton në një fshat... Lexo me shume »
[Valid RSS]