Shkencë

Shkencë

MOST COMMENTED

Komponentët ushqimorë bazë të domosdoshme për organizmin

Komponentët ushqimorë bazë të domosdoshme për organizmin 1. Proteinat. Organizmi ka nevojë për një numër ushqimesh amine për zhvillimin dhe ruajtjen e indeve. Proteinat njihen si...

HOT NEWS

error: Content is protected !!