Pyetje & Pergjigje

Pyetje & Pergjigje

MOST COMMENTED

Për çfarë urtësie nuk e shohim Allahun?!

Pyetje: Pse Allahu nuk i shfaqet mbarë njerëzimit, në mënyrë që të gjithë të besojnë?! Përgjigje: Allahu, i Larti dhe i Madhëruari, e bëri të...

HOT NEWS

error: Content is protected !!