Mjeksia Islame

Mjeksia Islame

No posts to display

MOST COMMENTED

Ajo kërkoi vdekjen e saj dhe jo të birit

Dhembjet e lindjes e detyruan atë që të shkonte te trungu i një hurme. Ajo tha: “Ah, sikur të kisha vdekur para kësaj (ngjarjeje)...

HOT NEWS

error: Content is protected !!