Kurani dhe Shkenca

Kurani dhe Shkenca

MOST COMMENTED

Emra të Qeverisë së Kosovës në dosjen e vrasjës së babait

Donika Gërvalla, vajza e Jusuf Gërvallës, në një intervistë në “Rubikon” të Ktv-së, ka thënë se në dosjen e vrasjës se Jusuf e Bardhosh...

HOT NEWS

error: Content is protected !!