HISTORI

HISTORI

MOST COMMENTED

A e dini se për vdekjen e besimtarit qan toka dhe...

Daud bin Kajs ka thënë: Kam dëgjuar Ibën Kab-in të thotë: “Me të vërtetë toka vajton për njeriun dhe vajton nga njeriu. Vajton për...

HOT NEWS

error: Content is protected !!